Wie is 2en3

Wie is 2en3 /

Wie is 2en3

2en3 is opgericht door Gertjan Laan. Gertjan Laan heeft meer dan 15 jaar ervaring bij de aannemer en architect. ‘Ik ben een ervaren bouwkundige met een grote interesse voor architectuur en restauratietechniek.’

Na mijn opleiding aan de HTS heb ik 10 jaar als werkvoorbereider gewerkt bij Bam Utiliteitsbouw en Heijmans, daarna als bouwkundige en als projectleider bij Dok architecten en Soeters van Eldonk architecten. Sinds 2012 werk ik als zelfstandig bouwkundige en sinds januari 2016 werk ik als senior projectleider bij heren 5 architecten.

Met mijn technische achtergrond kan ik in een vroegtijdig stadium een belangrijke bijdrage leveren aan het project. Ik ben bouwkundig goed onderlegd, voer inhoudelijk overleg met andere adviseurs en werk het ontwerp uit tot goed uitvoerbare details en tekeningen. Ik kan het project sturen op planning en op kosten.

Relevante opleidingen:

  • Basiscursus Archicad, Kubus 2014
  • HBO+ Bouwhistorie, restauratie en monumentenzorg, Utrecht 2009
  • HTS Bouwkunde, Utrecht 1997
  • MTS Bouwkunde, Hoorn 1993

2en3_Gertjan Laan 1